«

»

okt 15

Familievoorstelling: Krijgt Affie Afval het voor mekaar?

Nog nooit brachten we een zo grote mix van meer ervaren acteurs en en jonge spelertjes op de planken als in onze meest recente familievoorstelling “Krijgt Affie Afval het voor mekaar?”. Ook voor het eerst werd het een geheel eigen productie. Zowel tekst als regie kwamen van onze eigen Petra Stevens.

Tweemaal een uitverkochte Kroon zag dat het heel goed was. De kritieken waren dan ook lovend voor jong en oud. Een dikke proficiat aan alle medewerkers.

2015-10-12 Krijgt Affie Afval het voor mekaar

2 reacties

 1. Celine Drees

  Hallo Kiekoeters allemaal,

  Wat was dit een “kei-mooie” voorstelling van Affie Afval ! Mooi verhaal, sjiek decor, prachtige kleding, geweldige grime en haartooi en daar bovenop door iedereen zeer goed gespeeld (groot en klein). Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Een actueel onderwerp (afval in zee) in een sprookje verwerken; je moet het maar doen ! Dikke proficiat aan Petra voor het schrijven van het verhaal en voor de regie. Een grote pluim is hier echt op zijn plaats. Doet allemaal zo verder.
  Groetjes,
  Celine

  1. Lut Bas

   Ik kan het niet mooier omschrijven dan dit. Dikke pluim voor allen die zich ten volle hebben ingezet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag deze HTML-tags en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>